Beekdaelen
21 september 2021 04:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kom werken en/of leren bij Cicero!

KOM WERKEN EN/OF LEREN BIJ CICERO!

Cicero Zorggroep biedt een breed scala aan ouderenzorg in de gemeente Beekdaelen. Denk hierbij aan zorg aan huis, dagbesteding, maaltijdvoorziening, revalidatie en herstelzorg en natuurlijk het (tijdelijk) wonen in een zorgcentrum. Je kent vast onze zorgcentra Op den Toren, Huize d’Alzon, Aan de Bleek* en Elvira-Leontine wel!

Bij Cicero zorgen wij voor onze cliënten zoals wij dit ook voor onze eigen ouders zouden doen, met respect en liefde. We zijn altijd op zoek naar het beste voor elke cliënt, die écht centraal staat. Zo kunnen we de juiste zorg op de juiste plek bieden, en daar hebben wij JOU bij nodig!

Werken bij Cicero, betekent werken in een professionele en warme omgeving, waar je met veel plezier je werk kunt doen en elke dag weer opnieuw leert.

Spreekt je dit aan? Kijk dan op onze website www.werkenbijcicero.nl voor onze vacatures in de gemeente Beekdaelen, maar natuurlijk ook daarbuiten! Solliciteren kan al met één druk op de knop!

Wil je graag ervaren of werken in de ouderenzorg iets voor jou is? Kom dan vrijblijvend een dagje met een van onze medewerkers meelopen.

* Het gloednieuw gerenoveerde Aan de Bleek heropent eind april haar deuren, en is nog op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij werken in een uitdagende omgeving? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Meer informatie

Voor meer informatie, kun je bellen of appen met onze recruiters Janine en Kimberly via 06 13 46 84 15. Zij vertellen je graag alles over werken en leren bij Cicero! Ook als je geen ervaring of diploma hebt in de zorg. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Wij werken samen met