Beekdaelen
21 september 2021 05:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Vacature (vrijwillige) budgetcoaches, alleen ga je sneller, samen komen we verder!

Financiële problemen brengen vaak veel zorgen met zich mee. Als mensen in deze vervelende situatie zitten, is het goed om te weten dat ze met deze problemen ergens terecht kunnen.

Als (vrijwillige) budgetcoach kun je het verschil maken in iemands leven. Je geeft iemand weer hoop dat het goed kan komen. Hoe je dat doet? Je brengt overzicht in de inkomsten en uitgaven en de onbetaalde rekeningen. Maar zeker zo belangrijk is dat je er voor iemand wilt zijn. Persoonlijke aandacht en luisteren naar iemands sores, dat alleen al betekent heel veel.

Ben jij onze nieuwe budgetcoach?

Als budgetcoach start je met het meelopen met ervaren coaches, vrijwillig en professioneel. Daarnaast volg je jaarlijks bijscholingen. Je weet dus goed waar je mee bezig bent. Daarnaast maak je deel uit van het schuldhulpverleningsteam van CMWW en ontvang je begeleiding van de plaatselijke coördinator.

Spreekt dit alles je aan, mail dan naar i.stegink@cmww.nl De coördinator neemt dan z.s.m. contact op voor een kennismakingsgesprek.

Ben je meer thuis in een rol als gastvrouw of gastheer of wil je liever alleen administratieve taken uitvoeren? Ook dan kun je van grote waarde zijn voor ons, kijk dan op: https://vrijwilligerswerkparkstad.nl/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Wij werken samen met